Heb je wat te vieren, een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Van een gezellige borrel met een klein gezelschap, een uitgebreid diner tot een groot feest van live muziek en heerlijke hapjes. Maar ook voor een receptie, walking dinner of een BBQ op het terras kunt u contact opnemen. 

Samen met onze party planner kan je kijken naar de vele mogelijkheden, waardoor wij een geweldige middag of avond voor je kunnen organiseren.

Hieronder vind je onze arrangementen voor jouw feest, borrel of groepslunch/diner.

Borrels en feesten: 

Bij ons kan je terecht voor een fantastisch feest of een gezellige borrel. Hieronder vind je diverse arrangementen. Onze partyplanner maakt graag een afspraak met u om samen tot een geweldige avond te komen. Bij ons is alles mogelijk, denk hierbij aan de aankleding/ versiering, muziek zoals een DJ, artiesten en meer. 

Uiteraard zijn alle arrangementen mogelijk in besloten vorm. Neem voor de voorwaarden hiervoor contact op met onze partyplanner.

Hieronder staan onze verschillende arrangementen:

Koffietijd; vanaf 10 personen. 9,50,- p.p. 2x een warme drank; keuze uit koffie, cappuccino of thee met appelgebak.

All-in Feest Hollandse bar vanaf 30 personen 35,- p.p. 4 uur. Een volledig verzorgd feest met onbeperkt bier, wijn, fris, warme dranken en binnenlands gedistilleerd. Inclusief de hele avond lekkere hapjes als bittergarnituren, zoutjes en evt. luxe hapjes. Uiteraard aan te vullen met een DJ en live muziek. 

All-in Feest Luxe bar vanaf 30 personen 42,50 p.p. 4 uur. Een geweldig verzorgd feest met onbeperkt buitenlands gedistilleerd, bier, wijn,  fris en warme dranken. Bij dit arrangement is alles inclusief. Het is mogelijk om een welkomstdrankje aan te bieden, de hele avond (luxe hapjes) geheel naar wens in te vullen. Uiteraard kan je de avond ook aanvullen met een DJ en live muziek.

Custom made party: vanaf 20 personen. Uiteraard is het ook mogelijk uw feest te vieren zonder arrangement. De drankjes worden dan per stuk berekend en de hapjes per schaal. Evengoed is het mogelijk gebruik te maken van ons geluidssysteem, lichtshow en live muziek.  

Borrel/ receptie: Je kan bij ons uitstekend terecht met collega’s of familie voor een borrel of receptie. Wij denken hierin graag met u mee. Wij verzorgen hierbij graag hapjes, een moment om te proosten of een lekkere lunch.

Lunch en diner vanaf 10 personen:

Bij ons kan je met een groep uitstekend terecht voor een goed verzorgde lunch of diner. Al vanaf 10 personen hebben we diverse arrangementen. Alle arrangementen zijn naar wens in te vullen en uit te breiden.

Hieronder staan onze verschillende arrangementen: 

Koffietijd; vanaf 10 personen. 9,50,- p.p. 2x een warme drank; keuze uit koffie, cappuccino of thee met appelgebak.

Shared lunch; vanaf 10 personen. Vanaf 14,50 p.p. excl. drank. Een perfect verzorgde lunch. Onze beroemde planken worden geserveerd met daarop onder andere diverse belegde luxe broodjes, club sandwich, wraps en andere lekkernijen met eventueel een soepje. Uiteraard naar wens aan te passen en uit te breiden.

Shared dining; vanaf 10 personen. Vanaf 27,50 p.p. excl. drank. Een heerlijk verzorgd diner. Onze beroemde planken worden geserveerd met daarop 5 soorten vlees en vis. In combinatie met diverse bijgerechten, sauzen en meer.  Uiteraard naar wens aan te passen en uit te breiden. Eventueel met voorgerecht (+12,50 p.p.)

3 gangen keuze menu; vanaf 10 personen. vanaf 37,50 p.p. excl. drank. Een leuke avond met lekker eten. Je krijgt de keus uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en een dessert.  Uiteraard naar wens aan te passen en uit te breiden. 

BBQ arrangement vanaf 25 personen. vanaf 22,50 p.p. Een heerlijke zomerse avond met heerlijk eten en gezellig samen zijn. Een uitgebreid BBQ buffet met diverse soorten vlees en vis, salades, bijgerechten en voorgerechten. Voorbeelden zijn: biefstukspiesjes, kip saté, hamburgers, zalm en gamba’s. Uiteraard geheel naar wens in te vullen in overleg met onze partyplanner. 

Walking dinner vanaf 25 personen. vanaf 29,50 p.p. Een avond met een gezellige borrel en heerlijke verschillende kleine gerechten. Tijdens de borrel komt de bediening gedurende de avond langs met 4 kleine gerechten. Voorbeelden hiervan zijn: Carpaccio, kipsaté, mini burger, risotto met gamba’s, pasta met zalm. De mogelijkheden zijn eindeloos! Uiteraard geheel naar wens in te vullen en uit te breiden in overleg met onze partyplanner. 

Kip saté buffet vanaf 20 personen. Vanaf 17,50 p.p. Een echte klassieker! Een lekker buffet met kipsaté, friet, salade en nasi. De favoriet voor velen. Ook te bestellen voor thuis of op het werk. compleet met borden, bestek en gratis haal en breng service. 

Luxe buffet vanaf 20 personen. Vanaf 27,50 p.p. Een uitgebreid buffet met voor iedereen wat lekkers. Variërend van luxe schalen met vis, carpaccio, salades, warme vlees en visgerechten en meer. Ook te bestellen voor thuis of op het werk. Compleet met borden, bestek en gratis haal en breng service.

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Bel ons via 020 482 2116.