19 sep

Ook thuis kun je genieten van onze hapjes, broodjes en buffetten. Al het lekkers wat je van ons gewend bent nu ook bij jou thuis. Altijd gratis geleverd in Landsmeer en in overleg in de omliggende gemeenten.

Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden:

Luxe hapjes schaal 75,-

50 luxe hapjes. Bestaande uit diverse soorten vlees, vis en vega op toast, wraps, amuses en meer. Een heerlijke schaal met voor ieder wat wils. Perfect om uw gasten thuis te verwennen met al het lekkers wat wij te bieden hebben.

Hollandse hapjes schaal 35,-

50 diverse oer-Hollandse hapjes zoals worst en kaas. Bijvoorbeeld: ossenworst, leverworst, jonge kaas en oude kaas.

Broodjes catering vanaf 4,-

Het is mogelijk diverse soorten broodjes te bestellen voor thuis of op je werk. Variërend van zachte broodjes met vleeswaren, kaas of salades tot luxe broodjes met bijvoorbeeld carpaccio, zalm, caprese en meer. Neem gerust een kijkje op de menu kaart. (voor catering hanteren we speciale prijzen)

Zachte broodjes vanaf 4,-

Luxe broodjes vanaf 5,50

Wraps vanaf 6,50

Buffetten vanaf 20 personen:

Wij maken met veel plezier heerlijke buffetten voor bij je thuis of op je werk. Compleet met borden, bestek en gratis haal en breng service. 

Hieronder vind je de mogelijkheden:

Kip saté buffet vanaf 20 personen. Vanaf 17,50 p.p. Een echte klassieker! Een lekker buffet met kipsaté, friet, salade en nasi. De favoriet voor velen. 

Luxe buffet vanaf 20 personen. Vanaf 27,50 p.p. Een uitgebreid buffet met voor iedereen wat lekkers. Variërend van luxe schalen met vis, carpaccio, salades, warme vlees en visgerechten en meer.